Systeembeheer

Ongestoord werken zonder ICT-storingen?

Systeembeheer wat is dat nou precies?

Systeembeheer bestaat uit het beschermen van systemen tegen bedreigingen, het constateren van problemen, het optimaliseren van prestaties, het automatiseren van software installaties, processen en updates. Ook advies over nieuwe servers, werkplekken, het maken van back-ups, het bieden van ondersteuning en het snel reageren op onverwachte storingen om bedrijfsstabiliteit en productiviteit te bevorderen horen bij goed systeembeheer.

Wanneer start je met systeembeheer?

Groei

Je bedrijf groeit maar de ICT is niet evenredig meegegroeid. Hierdoor voldoen de systemen niet meer aan de eisen en behoeften van vandaag.

Van reactief naar proactief

Je pakt storingen op wanneer deze zich voordoen. Het reactief verhelpen van storingen gaat een keer problemen opleveren.

Veiligheid

Klanten verwachten veiligheid en jij wilt dit bieden. Hackers zitten niet stil en het beschermen van gegevens tegen virussen en ransomware is een complexe taak.

Tijdswinst

Handmatig beheer is tijdrovend, inefficiënt en foutgevoelig. Daarom is er noodzaak en behoefte om beheer van systemen te automatiseren.


Wat levert systeembeheer (van Araneo-IT) op?

Geen tijd kwijt aan onnodige storingen

Onderhoud buiten jouw business uren. Dat levert nog eens tijd op voor je medewerkers!Bescherm je bedrijf tegen hackers

Geavanceerde monitoringsoftware in combinatie met next-gen antivirussoftware, helpt ongeregeldheden in jouw netwerk voorkomen, opsporen en verhelpen.

Altijd één vast aanspreekpunt voor jouw vragen

De servicedesk is er om je te helpen! Bel en chat met ons binnen kantooruren en meld je storing via ons portaal gedurende overige uren.


Geen gezeur met je WIFI, printer of smartphone

Support stopt niet bij servers en laptops. Om ongestoord te werken wil je geen WIFI- of printproblemen en ook met je smartphone bij je bestanden kunnen. Alles wordt voor je geregeld!

Volautomatisch software installatie

Het bijhouden van alle software en updates is een tijdrovende klus. Met behulp van remote management en monitoring systemen ben je altijd up-to-date!

Altijd een Plan B met periodieke back-ups

Je hoopt ze nooit nodig te hebben. Mocht je onverhoopt toch dataverlies leiden, dan zijn er altijd nog de externe back-ups die er voor zorgen dat je binnen notime weer aan het werk bent.

Waarom Araneo-IT?

Snel, laagdrempelig, persoonlijk

Je wilt je geen nummer voelen. Of je nou technische ondersteuning nodig hebt of gewoon een vraag wilt stellen, je kan altijd bij ons terecht.

Veiligheid

Jouw veiligheid staat voorop. Wat jou situatie ook is, cybersecurity komt in alle soorten en maten. Veiligheid aangepast op jouw behoeften, zodat jij ongestoord kan werken en de kans op dataverlies zo klein mogelijk is!

Transparant

Jij weet graag waar je aan toe bent, wij houden van heldere verwachtingen en duidelijke taal. Of het nou gaat om het oplossen van storingen, de prijs van onze diensten of het periodieke onderhoud, je wilt niet voor verassingen komen te staan.

Kies uit bekende systemen en laat ze door Araneo-IT beheren.