Prijzen

Wat kost dat nou?

Lees over de prijsopbouw

24/7 monitoring

De prijs van 24/7 monitoring bestaat uit de volgende componenten:

 • Licentiekosten voor next-gen antivirussoftware
 • Licentiekosten voor monitoringssoftware
 • Het aantal systemen en gebruikers
 • Stand-by tijd van cybersecuritymedewerkers
 • Maandelijkse rapportages met de beveiligingsstatus van het bedrijf
 • Uren bij noodzakelijke acties op ongeregeldheden

27/4 monitoring kost, afhankelijk van jouw wensen, gemiddeld ongeveer 20,- per medewerker.

ICT-beheer

Alles in 1 pakket voor de ondernemingen tot 25 medewerkers. Met ICT-beheer ontzorgen wij je volledig, ben je beschermd, optimaliseren en beheren wij al je systemen. Lees meer over de verschillende prijsaspecten onder de volgende koppen:

 • 24/7 monitoring
 • Werkplekbeheer
 • Netwerk-/systeembeheer

Een gemiddeld bedrijf met een kantoor van 65 tot 125 vierkante meter met 3 WIFI-punten, dat gebruik maakt van de microsoft 365 applicaties, monitoring, anti-virus en een externe wekelijkse back-up betaald voor ICT-beheer tussen de 60,- en 75,- per gebruiker

Bewustwording

Bewustwording is het alles in één trainingspakket voor de ondernemingen tot 25 medewerkers. Bewustwording omvat de volgende onderdelen:

 • Training: Onze trainers komen een training geven 2 uur waarin de grootste bedreigingen en best practices worden besproken op het gebied van cybersecurity. Bij meer dan 15 medewerkers splitsen wij de groep op en geven wij de training 2 keer.
 • Phishingsimulatie: Wij voeren een van onze standaard phishingcampagnes uit om medewerkers te testen en te trainen op de grootste dreiging van dit moment.
 • Herhalingen: Afhankelijk van de wensen verzorgen wij minimaal één herhalingscampagne uit.

De prijs is opgebouwd uit de volgende aspecten:

 • Voorbereiding: De training en de phishingsimulatie vergen allebei voorbereidingstijd van onze trainers en security experts. Gemiddeld kost dit ons ongeveer 4 uur.
 • Voorrijkosten: Wij rekenen €0,43 cent per kilometer vanaf Groningen tot de trainingslocatie.
 • Locatiekosten: Kosten van de trainingslocatie worden rechtstreeks doorberekend, als jullie zelf een locatie voor de training beschikbaar stellen vervallen de locatiekosten.
 • Tijd van de trainer: Afhankelijk van het aantal groepen waaraan de training gegeven wordt is de benodigde tijd 2 of 4 uur.
 • Aantal medewerkers: Het aantal medewerkers bepaald de prijs van de kosten voor de phishingcampagnes.

De gemiddelde kosten voor dit pakket zijn 45,- per medewerker exclusief btw, voorrijkosten en locatiekosten.

Werkplekbeheer

De prijs van werkplekbeheer is afhankelijk van verschillende factoren. Jij maakt gebruik van andere software en wilt misschien een andere mate van bescherming dan andere ondernemers. Hieronder vind je de onderdelen die de meeste invloed hebben op de prijs.

Licenties

Werkplekbeheer bevat altijd een aantal licenties. Denk hierbij aan licenties voor:

- Microsoft applicaties

- Next-gen antivirussoftware

- Monitoringssoftware

- Eigen applicaties

Onderhoud

Daarnaast voeren wij zichtbaar en onzichtbaar onderhoud uit aan de werkplekken. Het gaat hier om constateren van problemen, updates aan software en hardware en optimalisaties.

Aantal

Het is tegenwoordig vaak zo dat medewerkers meerdere apparaten gebruiken. Afhankelijk van het aantal medewerkers en het aantal apparaten dat beheerd moet worden, wordt de prijs bepaald.

Support

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. We bieden technische ondersteuning en lossen problemen op. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles in orde is wanneer iemand in of uit dienst treedt, denk hierbij aan gebruikersbeheer en klaarmaken van apparatuur.

Back-up

Voor het maken van een back-up is opslagruimte nodig. Afhankelijk van jouw wensen en hoe vaak we de back-up moeten maken, verandert de prijs. Er zit bijvoorbeeld verschil tussen een back-up in de cloud of op een externe harde schijf los van het netwerk.

Overige

Afhankelijk van jouw situatie kan het zijn dat je aanvullende wensen hebt.


Er is veel bespreekbaar en afhankelijk van de werkzaamheden die hieruit voortvloeien zullen wij een prijsindicatie afgeven.

Een gemiddeld bedrijf dat gebruik maakt van de microsoft 365 applicaties, monitoring, anti-virus en een externe wekelijkse back-up betaald voor werkplekbeheer tussen de 50,- en 65,- per gebruiker

Netwerk-/systeembeheer

De prijs van netwerk- en systeembeheer is opgebouwd uit de volgende componenten:

 • Fysieke apparatuur: Deze kosten zijn voor de apparatuur waar jullie gebruik van maken. Denk hierbij aan routers, netwerkkabels, servers etc. De fysieke apparatuur kan deels bij ons gehuurd of gekocht worden. Afhankelijk hiervan zullen het maandelijks terugkerende kosten zijn of zullen de kosten eenmalig zijn.
 • Licentiekosten: Deze kosten zijn voor de software die gebruikt wordt voor het beheren van het netwerk en de systemen. Denk hierbij aan next-gen antivirussoftware, monitoringssoftware en bedrijfsspecifieke licenties. Deze kosten keren maandelijks terug.
 • Aanleg netwerk: Voor de aanleg van een effectief netwerk komen wij de situatie op locatie opnemen en bepalen wij aan de hand van jullie voorkeuren het aantal toegangspunten. Hierna gaan wij aan de slag en leggen wij de kabels, instaleren wij de apparatuur, voorzien we deze van monitoringssoftware en stellen wij deze in.
 • Beheer en support van netwerk en systemen: Afhankelijk van het netwerk en de systemen die wij beheren bepalen wij de prijs van het beheer en de support. Voor beheer en support rekenen wij 75,- per uur, gemiddeld rekenen wij een half uur beheer en support per apparaat per maand.
 • Kwartaallijks een bezoek aan de locatie: Ieder kwartaal komt een van onze ICT experts de situatie op locatie bekijken en met je bespreken. Dit duurt gemiddeld één dagdeel en is inbegrepen bij netwerk- en systeembeheer.
Security awareness

De prijs van onze security awarenesstrainingen is opgebouwd uit de volgende componenten:

 • Voorbereiding: Gemiddeld kost de voorbereiding van de training onze trainers ongeveer 2 uur.
 • Voorrijkosten: Wij rekenen €0,43 cent per kilometer vanaf Groningen tot de trainingslocatie.
 • Locatiekosten: De kosten van de trainingslocatie worden rechtstreeks doorberekend, als jullie zelf een locatie voor de training beschikbaar stellen vervallen de locatiekosten.
 • Tijd van de trainer: De trainingslengte variëerd, afhankelijk van de gekozen training, van 2 tot 4 uur.

Al onze trainingen zijn gericht op groepen van maximaal 15 personen. Een training kost gemiddeld 495,- exclusief btw, voorrijkosten en locatiekosten.

Phishingsimulaties

De prijzen van onze phishingsimulaties zijn als volgt opgebouwd:

Security specialist

Elke campagne wordt na de intake door een van onze securityspecialisten opgezet.

 • Instellingen in mailserver
 • Rapportage maken
 • Rapportage bespreken

Deze kosten betaal je eenmalig. Deze kosten kunnen verschillen afhankelijk van de wensen. Gemiddelde kosten, 300,-

Aantal medewerkers

Voor het importeren van de juiste medewerkers en het versturen van de phishingmail betaal je 2,95 per gebruiker.


Aantal herhalingen

Voor herhalingen zijn niet dezelfde handelingen nodig als tijdens de eerste simulatie. Voor elke medewerker waarbij we een herhaling uitvoeren betaal 1,50 per gebruiker/per herhaling.

Kennis artikelen

SOCIAL MEDIA

ARANEO-IT

Voor alles een oplossing

Snel en dienstbaar! Service zoals je verwacht van een sterrenrestaurant, gewoon bij je ICT-dienstverlener!

Start een chat