Bescherm je organisatie tegen

dataverlies!

Door gebruik te maken van geavanceerde security monitoring

Maak vol vertrouwen gebruik van je ICT

Het gevoel dat je iets vergeten bent kent iedereen. Zekerheid komt, zeker in de ICT, niet aanwaaien. Het is belangrijk dat de juiste maatregelen genomen worden om te voldoen aan wet- en regelgeving, om je beveiliging te versterken en om het gevoel van onveiligheid weg te nemen.


Immers, je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat er geen onbevoegden toegang hebben tot jouw bestanden en dat dit geconstateerd wordt op het moment dat dit toch onverhoopt gebeurd. Daarnaast wil je natuurlijk altijd op de hoogte zijn van ongeregeldheden op je bedrijfsomgeving en de mogelijkheid hebben om gegevens terug te halen op het moment dat er zich toch onverhoopt iets voordoet.


Voor alle bovengenoemde situaties bestaan oplossingen. Het is aan jou om alle gegevens zo goed mogelijk te beschermen. Of je dit nou zelf doet of met de hulp van een ICT-dienstverlener, het nemen van de juiste maatregelen is jouw belangrijkste verdediging tegen dataverlies.


Wat kun je van ons verwachten?

24/7 monitoring

24/7 monitoring van de infrastructuur, inclusief firewalls, anti-virussoftware en andere beveiligingsoplossingen.

Voldoen aan wet en regelgeving

Voldoe aan de minimale eisen op het gebied van gegevensbescherming volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (wet AVG).

Incident Response

Incident Response-diensten om snel te kunnen reageren op een cyberaanval en de impact tot een minimum te beperken.

Maandelijkse rapportages

Ontvang maandelijks een rapportage met de beveiligingsstatus van jouw organisatie! lees meteen over incidenten en ondernomen acites.


Denk je na over het uitbesteden van beveiliging?

  • Maandelijkse update van jouw beveiligingsstatus
  • Voldoe aan de AVG
  • De nieuwste technieken om hackers tegen te gaan
  • Grip op jouw bedrijfsdata
  • Altijd een security expert bereikbaar voor je vragen

In de strijd tegen hackers sta je altijd met 1-0 achter. Hackers hoeven maar één open deur of raam te vinden, waar jij ervoor moet zorgen dat alles goed dichtzit. Naast je huis goed afsluiten kun je natuurlijk ook een hek bouwen, een gracht om je huis graven of beide! Deze gelaagde aanpak gebruiken wij ook in de security van ICT. Mocht er dan toch ergens een gaatje onstaan, dan staan er nog een aantal uitdagingen te wachten en staan de hackers in ieder geval niet meteen binnen.

Kennis artikelen

SOCIAL MEDIA

ARANEO-IT

Voor alles een oplossing

Snel en dienstbaar! Service zoals je verwacht van een sterrenrestaurant, gewoon bij je ICT-dienstverlener!

Start een chat