Werkplekbeheer

Ongestoord werken zonder ICT-storingen?

Werkplekbeheer wat is dat nou precies?

Werkplekbeheer bestaat uit het beschermen van systemen tegen bedreigingen, het constateren van problemen, het optimaliseren van prestaties, het automatiseren van software installaties, processen en updates. Ook advies over nieuwe apparatuur, het maken van back-ups, het bieden van ondersteuning en het snel reageren op onverwachte storingen om bedrijfsstabiliteit en productiviteit te bevorderen horen bij goed werkplekbeheer.

Wanneer start je met werkplekbeheer?

Groei

Je bedrijf groeit maar de ICT is niet evenredig meegegroeid. Hierdoor voldoen de systemen niet meer aan de eisen en behoeften van vandaag.

Van reactief naar proactief

Je pakt storingen op wanneer deze zich voordoen. Het reactief verhelpen van storingen gaat een keer problemen opleveren.

Veiligheid

Klanten verwachten veiligheid en jij wilt dit bieden. Hackers zitten niet stil en het beschermen van gegevens tegen virussen en ransomware is een complexe taak.

Tijdswinst

Handmatig beheer is tijdrovend, inefficiënt en foutgevoelig. Daarom is er noodzaak en behoefte om beheer van systemen te automatiseren.


Wat levert werkplekbeheer (van Araneo-IT) op?

Geen tijd kwijt aan onnodige storingen

Onderhoud buiten jouw business uren. Dat levert nog eens tijd op voor je medewerkers!
Bescherm je bedrijf tegen hackers

Geavanceerde monitoringsoftware in combinatie met next-gen antivirussoftware, helpt ongeregeldheden in jouw netwerk voorkomen, opsporen en verhelpen.

Altijd één vast aanspreekpunt voor jouw vragen

De servicedesk is er om je te helpen! Bel en chat met ons binnen kantooruren en meld je storing via ons portaal gedurende overige uren.

Geen gezeur met je WIFI, printer of smartphone

Support stopt niet bij laptops en PC's. Om ongestoord te werken wil je geen WIFI- of printproblemen en ook met je smartphone bij je bestanden kunnen. Ook dit wordt voor je geregeld!

Volautomatisch software installatie

Het bijhouden van alle software en updates is een tijdrovende klus. Met behulp van remote management en monitoring systemen ben je altijd up-to-date!Altijd een Plan B met periodieke back-ups

Je hoopt ze nooit nodig te hebben. Mocht je onverhoopt toch dataverlies leiden, dan zijn er altijd nog de externe back-ups die er voor zorgen dat je binnen notime weer aan het werk bent.

Waarom Araneo-IT?

Snel, laagdrempelig, persoonlijk

Je wilt je geen nummer voelen. Of je nou technische ondersteuning nodig hebt of gewoon een vraag wilt stellen, je kan altijd bij ons terecht.

Veiligheid

Jouw veiligheid staat voorop. Wat jou situatie ook is, cybersecurity komt in alle soorten en maten. Veiligheid aangepast op jouw behoeften, zodat jij ongestoord kan werken en de kans op dataverlies zo klein mogelijk is!

Transparant

Jij weet graag waar je aan toe bent, wij houden van heldere verwachtingen en duidelijke taal. Of het nou gaat om het oplossen van storingen, de prijs van onze diensten of het periodieke onderhoud, je wilt niet voor verassingen komen te staan.

Kies uit bekende systemen en laat ze door Araneo-IT beheren.

Veel gestelde vragen.

Hoe pakken jullie de beveiliging aan?

Wij regelen de beveiliging voor je en jij mag ons controleren!

Wat houdt het precies in dat je ons mag controleren en is dat niet veel werk? Dat valt wel mee! Je ontvangt van ons iedere maand een rapportage met de ongeregeldheden wij hebben gedetecteerd. Daarnaast leveren we ook nog een rapportage waarin wij vertellen hoe we jouw systemen beter beveiligd hebben. Het enige wat jij dus hoeft te doen is hier een keer per maand even kritisch naar kijken!

Hoe snel kan ik overstappen op werkplekbehee van Araneo-IT?

We begrijpen dat je zo snel mogelijk wilt overstappen en wij hebben je er ook graag volgende week al bij! Maar in één week gaan we het samen niet redden helaas. Wat kan wel? Om een echt antwoord te kunnen geven zullen we eerst samen naar jouw situatie moeten kijken en een planning moeten maken. Maar om je toch een idee te geven van de gemiddelde instap tijd hier wat indicaties

Bedrijven van 20 tot 50 personen kunnen in 35 dagen

Bedrijven vanaf 50 werknemers kunnen in 75 dagen

Minder dan 25 medewerker kijk dan eens bij ICT-beheer.

Hoe kunnen we een contract bij Araneo-IT afsluiten?

Gemakkelijk! Neem gewoon contact op via een van de contactknoppen en we bespreken graag de details van een servicecontract met je.

Zijn er verborgen kosten bij jullie diensten?

Nee, we streven naar transparantie. Wij rekenen nooit kosten voor het opstellen van een offerte of voor het plannen van een intake. Alle kosten worden duidelijk gecommuniceerd in onze offertes, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Benieuwd naar wat het ongeveer gaat kosten kijk op onze prijzenpagina

Wat kost een systeemmigratie bij Araneo-IT?

De kosten van een migratie kunnen variëren en zijn afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Gemiddeld kost een migratie voor:

een bedrijf tot 50 werknemers €85,- per werkplek

een bedrijf vanaf 50 werknemers €75,- per werkplek

Hoe werkt de communicatie als ik een vraag heb?

Je kunt altijd contact opnemen met ons supportteam voor directe assistentie. Hoe je dit doet? Heel gemakkelijk! Bel, mail of (Whats)app ons en wij assisteren je bij je supportvraag!


Naast de directe assistentie die soms nodig is, kan je natuurlijk ook gewoon een vraag of meer hulp nodig hebben. Om deze reden hebben wij de "vraag maar raak service". Hier kan je gebruik van maken via de chat maar, het is ook mogelijk om een afspraak in te plannen. Door dit te doen krijg je 15 tot 30 minuten de onverdeelde aandacht van één van onze collega's!

Waar kan ik handleidingen met betrekking tot onze service vinden?

Je kunt alle relevante uitleg en communicatie betreffende je ICT-omgeving vinden in ons klantenportaal. Tijdens het migratietraject leggen we je alle ins en outs uit van het portaal.

Wat is de responstijd voor jullie ICT-support?

Doordat wij een 24/7 supportteam hebben, reageren we snel op noodsituaties. De exacte responstijd kan echter variëren afhankelijk van het supportniveau dat je kiest.

Voor wie is ICT-beheer niet?

Wanneer je denkt dat jouw bedrijf geen risico loopt op datalekken, gehacked te worden of wanneer je verwacht dat het allemaal wel losloopt, is het uitbesteden van ICT-beheer niet de juiste keuze.

Kennis artikelen

SOCIAL MEDIA

ARANEO-IT

Voor alles een oplossing

Snel en dienstbaar! Service zoals je verwacht van een sterrenrestaurant, gewoon bij je ICT-dienstverlener!

Start een chat